Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Djurfotografering

Harry – Hemma hos oss i fredags.

Williams katt Harry bodde hos oss från onsdagen till lördagen. Det är sjukt tomt nu när han åkt tillbaka hem men jag passade på att ta kort på den fina mannen i fredags.

En glasruta separerar mig från omvärlden.

Ska nog hoppa ner.

Lägger mig och vilar på soffan en stund.
TÄNK att man inte kan få vara ifred NÅNSTANS!

Vad vill du egentligen?

Själv vill jag helst sova, och om du kliar mig under hakan en stund
så kurrar jag mer en gärna.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.