Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Lite uppdatering.

Fy vad jag varit oaktiv denna helg. Men ska ta och ge er lite bilder och uppdatering.
Idag gick jag hem till Björn, där blev det lax i en god sås med ris. Sen begav vi oss ut till Kniva. Egentligen har det inte hänt så mycket mer där än att det var trevligt och fint väder. Man väntar verkligen på plusgraderna liksom. William sov över hos sin kompis (grannen) i fredags till lördagen, igår var jag med Björn och åkte till Borlänge och glodde en sväng och sedan blev det hem. William skulle vara hos mig men så önskade han hellre att få sova hos Björn så då blev det så istället. Fungerar ju de också, min bror kom hit och vi såg på the big bang theory (garvade som fan) och Vänner (som jag genom min bror nu börjar titta på).
Just ja var in på ÖB idag, ganska imponerade ändå att jag varit dit två gånger den här månaden då jag inte minns senast jag var där! Jag köpte lite småprylar men hittade billiga saker jag behövde så jag var nöjd. Storhandlade mat igår också så nu finns allt vi behöver.

 

Me by the day.

You make my day.

Fnys!

Ganska nöjd allt detta blev 100 kr på ÖB.
På maxi går samma för runt 200 minst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.