Dark Mode Off / On
Kläder Tweenieåldern

Impulsköp på Polarn O. Pyret

Fick 50 kr i presentkort via appen Wrapp på facebook för ett par veckor sedan som skulle gå ut imorgon. Valde därför att gå in på Polarn O. Pyret mest för att se om det fanns något intressant, nu är det så att jag sällan shoppar där. Var mycket när William var mindre men med tiden så har jag knappt handla något på stan utan helt gått över till att handla via homepartys, men så när jag kom in där fanns ett ställ med köp 3 betala för 2. Jag började rota och fann tre plagg till William. 1 kofta, 1 jacka/kofta och en långärmad t-shirt. Allt gick på 250 kr och jag ska erkänna att jag fick den där ”WOHO” fyndat känslan.

Dessa är plaggen.

Storlekar:

Långärmad t-shirt; 146/152 (har ju en lång kille)
De två andra har 134-140. (Det är där emellan han är i längd nu. Så dom är lagom).

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: