Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Vill ha blingo-paketet nu.

Jag hoppas och hoppas att mitt blingopaket dyker upp idag. Är jättesugen på att få se min scarf och även veta vad de hemliga plagget innehåller.
Svinkallt är det, men de är de väl typ i hela Sverige idag, jag LIDER!

Ska snart vika tvätt, hänga byta sängkläder och sedan storstäda. Ikväll blir det tjejkväll så himla trevligt ska det bli.

8 Comments

  1. Då är vi två! (eller förmodligen flera) Här är det runt -30… Brrr.. Ångrar bara att jag va för utseendefixerad för att ta powerstövlarna imorse 😛

    Har förresten fått upp en liten bild på hallen nu på bloggen 😉

    1. Sojkas framtid – Ann-Sofie mamma till Isak – JAG fick det nyss! Blev så glad! Haha tänk va sånt där kan vara lyckopiller framför allt för mig som hatar att vänta :-p

  2. Ja, jag med! Bättre var det i nov/dec då det va ”höst” hela tiden!

    Sv: Otroligt skönt! Ännu skönare att jag fick löfte om att allt ska va klart när jag kommer hem idag 😀 Är easy-up-tapeten kvar, så den skulle min vän slänga upp själv resten.

    1. malle – Haha eller hur 😀 . Så ”får” man ju inte tycka för vissa. Antar att de är lika här som de är hos er med folk som åker skoter som anser att man typ härdar när man påstår att vintern är skit haha :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: