Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Glasögon, solglasögon & linser

Provade glasögon.

Jag är sugen på att prova en helt ny stil på glasögon, till saken hör att jag köpte dom jag har (som ingen får se mig i) 2004 när jag väntade William. Men provade lite på synsam innan min synkoll idag och jag är lite sugen på lite utstickande bågar.
Synkontrollen gick bra, synen hade varken försämras eller förbättras (vilket jag trodde för jag har huvudvärk) däremot trodde hon det berodde på att jag har ett brytningsfel som de valt att inte åtgärda för jag har inte haft något besvär av det tidigare men i- och med att jag känner av huvudvärken har jag fått prova ett par nya linser i höger öga för mig med brytningsfel, det känns skitskumt just nu. Gör ju alltid det med nya linser eller glasögon för ögonen måste ställa om sig, men om en vecka så vet jag om det är ”bra” eller dåligt och då ska jag bestämma mig. Synd nog kostar 6 stycken såna 750 spänn och sen 250 för de andra så skulle bli 1000 spänn per halvår för mig, mycket pengar så lär fundera hur jag ska göra, väga huvudvärk mot plånbok?

Sugen

Testing

Like it 🙂

2 Comments

  1. Jisses vilka brillor det finns.. :p Jaså så om du inte hade besvär skulle du inte behöva mot brytningsfelet. Jag hade ju oxå brytningsfel & jag har inte haft ngn huvudvärk eller så. Hmm.. Att dom inte sa det till mig oxå att jag säkert inte behövde för brytningsfelet jag oxå då. Knas!

    Svar: Jo jag vet att man skulle ha anmält när man gör illa sig sådär som jag gjorde, men jag är som jag är.. 🙂 Det är bättre nu iaf.

    1. KackMarie – Tycker de är rätt snyggt 😀 . Fast de beror nog lite på om de ser hur mycket brytningsfel man har? Jag har så litet att de knappt ens märks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa