Dark Mode Off / On
Smink & hår

Ögonskugga.

Idag hos optikern fick jag veta att jag hade en snygg ögonskugga. Sånt är alltid kul, fick den gratis av Loreal förut. En dag damp det ner ett paket med massa smink här i brevlådan från Loreal och där kom ögonskuggan med. Den är jättefin verkligen så ska köpa den sen när den är helt slut.

Ögonskugga

🙂

 

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: