Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Rensas barnkläder.

Tog och rensade Williams garderob, inte en dag för sent alla 122-128 åkte ner i 2 kassar. Kändes bra, men va lite kläder det helt plötsligt kändes som William har, å- andra sidan så har han inte använt dessa plagg på länge så han har ju lika många som han haft i flera månader men man tänker ändå alltid OJ när rensat.

EN ganska stor hög!

(Rensade även bland mina egna kläder. Ska se om yngsta syrran vill ha lite.
Annars skickar jag de till myrorna.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa