Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Loppis & second hand

Soff-makeover

Jag köpte ju en kökssoffa i våras, tanken var att måla den vit men sen kände jag att den Dalablåfärgen ändå kändes rätt. Men tyget som är grönt gillade jag inte.
William hade ett överkast på sin förra säng som blev för litet när han fick nytt, denna har därav legat och inte använts tills jag idag kom på att de kan ju användas för att täcka de gröna på soffan så här blev resultatet;

 

Före.

Efter.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: