Husmodern, inför födelsedagen.

Imorgon fyller jag tjugoåtta, i och med det så har jag bakat för livet typ. Blev två tårtor och någon form av cupcakes insåg till min förtret att jag har ju fortfarande inte införskaffat mig en sprits! Till nästa födelsedag så blir det att ha köpt en. Cupcakes fuskade jag med då jag köpte mig en förpackning via kungsörnen, vilket jag även fick ringa till då någon smart ass på Willys hade klistrat över en stor etikett rakt över beskrivningen och det inte fanns ingen beskrivning på nätet. Hon på Kungsörnen var dock trevlig så jag fick beskrivningen av henne. De andra två tårtorna blev dock hemma gjorda. Fast synd nog så blev den ena inte som jag tänkt mig men de får duga ändå.

Jag har hunnit med ganska mycket ändå idag, en vända till Maxi, Siba och bakat, städat, diskat, tagit en kopp te och semla med Lisa, hämtat William på vägen hem från skolan och nu blivit klar med tårtorna. Nu väntar jag bara på att diskmaskinen ska bli klar så jag kan städa ur den, plocka ner i lådor och lägga in lite mer disk. Sen blir det besök av; Mamma, lillasyrran, lillebror, och mammas man. Kommer bli väldigt trevligt tror jag.

Finns det något godare än smet?

Mamman och början på tårta 1.

Mamman och början på tårta nummer 2.

Klart.
Chokladtårtan – Kladdkakeingredienser
men med överdrag av mörkblockchoklad & maraboupolka.
Den andra är vanlig gräddtårta.

Kladdkaketårta typ.
Ska nog ha på lite grädde

Tårta

Fusket 😉

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Husmodern, inför födelsedagen.

  • 10 februari, 2012 at 15:44
   Permalink

   Linda med Cazandra – Jag hoppas det är lika gott som de ser ut 😉

   Reply
 • 10 februari, 2012 at 18:24
  Permalink

  Grattis! det ser mumsigt ut! 🙂
  Va roligt att du ska det. Ja för mig så blir resultatet jättefint och verkligen så där som utlovat bländande look, man känner det redan när man tar den från flaskan hur silkeslen den är 🙂

  Reply
  • 11 februari, 2012 at 21:58
   Permalink

   Nightflies – Tusen tack :).

   Reply
  • 11 februari, 2012 at 21:58
   Permalink

   mammaTea – De var riktigt gott.

   Reply
  • 11 februari, 2012 at 21:59
   Permalink

   mia – Ska lägga till din blogg. Det var jättemysigt :).

   Reply
 • 10 februari, 2012 at 23:49
  Permalink

  Vilkamumsiga kakor och tårtor.. Det är blogg.se som klyddat när jag mobilbloggat…
  Vilka snygga stolar du har…

  Reply
  • 11 februari, 2012 at 21:59
   Permalink

   Silla – Blev riktigt gott 🙂 . Och tack 😀

   Reply
 • 11 februari, 2012 at 23:00
  Permalink

  Gottigottgott 😀 Ångrar att jag icke gjorde en chokladtårta. :p

  Reply
  • 12 februari, 2012 at 09:33
   Permalink

   KackMarie – Ja var jättegott 😀 . Choklad är för gott egentligen, den mörkbruna synden liksom :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: