40 frågor som alla behöver veta om dig ;)

1. Namn: Madeleine

2. Ålder: 28 år sedan i lördags.

3. Bor: Falun

3. Syskon? Isåfall hur många?: Ja, 4 stycken.

4. Vem är din idol?: Min mamma och mormor ;-).

5. Hårfärg: Brunett.

6. Ögonfärg: Blåögd.

7. Längd: 172, när jag mätte mig sist. Hade alltså växt 2 cm sedan jag var gravid med William.

8. Singel eller upptagen?: Singel.

9. Favoritfärg:  Gillar vitt.

10. Favoritmat: Hmm, svårt. Gillar tacos så får nog bli det.

11. Favoritprogram: The secret life of the american teenager, Pretty little liars, The lying game, The vampire diaries, The secret circle, Revenge, The walking dead, Once upon a time.

12. Har du husdjur? isåfall vad: Inga, är allergisk.

13. Vem är snyggast av alla kändisar: Ian Somerhalder får de bli.

14. Favoritdryck: Ett iskallt glas vatten. Förut hade jag dille på isbitar också. Åt dem som godis.

15. Favoritplagg i garderoben just nu: Svårt där, får nog bli min sjal från Blingo.

16 Favoritaffär: Ica Maxi (älskar att gå där), sedan Calimero i sågmyra.

17. Spelar nåt instrument?: Nej.

18. Favoritämne i skolan: Svenska tror jag.

19. Bästa utestället: Går typ aldrig ut, och gör jag det blir det uteslutande Victucella här i stan.

20. Vad gör dig glad?: Se William glad, shopping, något nytt till hemmet, uppskattning och att känna mig älskad.

21. Vad gör dig ledsen?: Människor som säger elaka saker, som förstör dagen för en och som uppenbarligen saknar respekt för andra människor.

22. Bor du i stan eller på landet?: Stan.

23. Vad skulle du ha hetat egentligen?: Flicknamnet valde min pappa så de var redan bestämt att jag skulle heta Madeleine, mamma har jag för mig ville att jag skulle heta Rebecka (har jag rätt?), pojke var Mattias, vilket min lillebror heter.

24. Favoritnamn: William, men har även fler där som jag inte tänker yppa.

25. Bästa årstid: Sommaren och våren. Vi har ju typ ingen vår/sommar längre dom går ju in i varandra så blir vår&sommar.

26. Vad är bäst: en bästa vän eller flera vänner som inte är så nära: En bästa vän så klart! Fast jag har flera bästa vänner som är nära. Har jag vänner så blir dem nära mig. Jag gillar inte ytliga bekantskaper, blir obekväm med sånt.

27. Tränar du?: – Nä, eller brukar ibland på crosstrainern.

28. Isåfall vad?: –

29. Chips eller popcorn?: Får nog bli popcorn, tycker de är godast men äter de sällan.

30. Cola eller Pepsi: – Cola!

31. Bilddagbok eller blogg: – Blandat, använder min blogg som både bilddagbok och blogg.

32. Har du en blogg?: Haha, ja. Du är där nu ;).

33. Om du följer bloggar, vilka följer du?: MÅNGA! Jag försöker uppdatera min bloglovin-lista ofta så jag ska ha något att läsa. Kommenterar även flitigt för jag tycker sånt snällt, jag vill ju att folk kommenterar här. Däremot hatar jag när det enbart blir svars kommentarer om man lämnat en kommentar i någons blogg. Jag ser inget syfte med att ha en gästbok i bloggen. Så såna gånger brukar jag aldrig mer besöka bloggen för de känns trist. Går man tillbaka till en blogg enbart för att skriva “tack”, så känns det inte direkt som man brydde sig om kommentaren från första början. Lika folk som skriver “kul en ny läsare”. Sånt jagar bort mig direkt. Jag godkänner aldrig såna kommentarer för de känns värdelöst. Däremot om någon svarar och skriver en kommentar om de jag skrivit så godkänner jag hela kommentaren.

34. Högklackat eller textilskor: Beror på tillfället.

35. Svart eller vitt: VITT!

36. Godis eller nötter: Är de jordnötter väljer jag det, är de “riktiga” nötter är jag allergisk så då blir det godis.

37. Lakrits eller choklad: Choklad alla gånger!

38. Vart reste du utomlands senast?: HAHA, 2000. Jag är inte så mycket för det där med att resa.

39. Vart vill du resa innan du dör?: Har inga dröm-resemål.

40. Vad ska du göra nu när du svarat klart på dessa frågor?: Vet inte, de visar sig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “40 frågor som alla behöver veta om dig ;)

 • 15 februari, 2012 at 12:46
  Permalink

  Åh, Ian Somerhalder är bra snygg alltså! 😉

  svar: Vad roligt, vi kollar på nästan samma serier! Jag kollar på alla du skrev utom The Walking Dead, Jane by design och Switched at birth. Den första är för “äcklig” för mig, är lite känslig haha. De andra två har jag däremot funderat på att börja kolla på!
  Förutom de serier du skrev kollar jag också på Gossip Girl och Desperate Housewives 🙂

  Reply
  • 15 februari, 2012 at 12:59
   Permalink

   Jasmine – Visst är han 😀 . Kul 😀 . hehe the walking dead är bra, jag gillar storyn och bli rädd :-p . Jag sitter och typ “varför ser jag det här” och så måste jag kolla mera haha. Såg du Pretty little liars igår? SÅ bra, tycker absolut du ska börja kolla på Switched at birth och Jane by design, jättebra 🙂 . På Jane by design blir man shoppingsugen 😉 *S*. Switched at birth får man koncentrera sig en del på eftersom de talar teckenspråk och det går fort ibland. Man är ju van vid att höra engelskan men där är det liksom tyst och man får lov att “läsa”. Jag brukar nästan bara lyssna och aldrig läsa texter längre så i början när man skulle läsa texten på engelska + att det var tyst blev jag jättestressad 🙂 . Men den är jättebra :), och Jane by design med :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: