Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar

Velandets vemod.

Så hamnade jag i någon form av velande igen. Ibland när jag bloggat ångrar jag mig, och tar bort inlägget eller drar det tillbaka markerar det som hemligt eller helt enkelt väljer att stoppa det som privat. Idag är en sån dag när jag vill vara anonym och inte alls berätta något om mig själv. Jag velar, jag har olika dagar och olika känslor. Ibland vill jag vräka ur mig saker nu börjar jag känna ett nej inte alls. Skiftad personlighet kanske?

På tal om skiftad personlighet, så skickade mamma denna bild på mig. Jag måste varit mellan 14-16 på bilden. Så smal, och mådde så dåligt och BLOND!
Blek som alltid, men ändå. Jag tycker de är läskigt att se hur smal jag varit kolla benen och knäskålarna där. Jag minns att jag brukade sitta med händerna runt båda mina lår och mäta ju närmare min tumme och pekfinger på var hand kunde komma runt hela. FÖRSTÅR ni, vid låren, och glipan som blev.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d