Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Man tager vad man haver, det blir ett bra recept.

Då jag inte visste vad vi skulle äta idag så gjorde jag en ”vad har jag i kylskåpet” koll. Vi åt ris i förrgår och det blev massor över, köttfärs hade jag också. Så jag tog fram wokpannan och slängde i köttfärs. Stekte köttfärsen och lät William hjälpa mig hitta på goda kryddor att ha i maten. När köttfärsen brynts klart så slängde jag i riset. Sen hade jag i 1 påse saffran, pizzakrydda, curry, peppar, basilika vilket var vad William valt. Förutom saffranet som jag själv tänkte. Det blir nog gott med. Maten blev god, kändes ganska hälsosamt också. Eller kanske inte var någon lyxmiddag men de funkade som en middag.
William valde att duka fint, och tyckte att vi skulle ha ljus tända, så de körde vi med.
Så här såg det ut;

Köttfärs.

William plockar kryddor.

En av kryddorna.

Köttfärsen börjar se klar ut.

I med riset.

Resultatet.
Efter lite kryddor.

Williams dukning.

Min älskling!

Levande ljus på Williams begäran.

Lite mat.

William äter.
(Och hatar när man fotar honom när han gör det.)

Related Tags:

8 Comments

  1. Såg gott ut! 🙂

    svar: Jaa de var verkligen bra! Men som sagt, jag blev också så arg, och chockad. Gillade Ethan massor innan, men nu vet jag inte… Tycker nog att Thayer verkar vara en mycket bättre kille, haha 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: