Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

En mammas lilla liv.

Då William tröttnade på min kamera, eller tröttnade han har varit less på den en längre period fick jag fota mig själv.

En av många mammor.

Gjorde som fjortisarna och fotade mig i en
skitig spegel dagen till ära.

4 Comments

    1. Sara – Mamma till Yrla och Noel – Åh tack! Jag är inte de minsta nöjd med min kropp, och att få höra det där var snällt 🙂 .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: