Switched at birth & Jane by design.

Har precis avverkat båda. Mycket bra serier båda två, igår var det the lying game och Pretty little liars.

Efter vi ätit middagen idag kom Sandra förbi en sväng. Jag är ju fortfarande krasslig men jag tyckte hon kunde kika förbi eftersom hon behövde vänta på tåget till Sandviken länge annars. Vi satt och snackade ett bra tag och de var jättetrevligt. Pinsamt också när William säger “Mamma vi har hel studiedag imorgon”. Varpå jag, NÄ de har ni väll inte? William, ÖH jo…
Fick panik och slängde mig över veckobrevet och visst har de hel studiedag och jag har totalt glömt att informera på fritids att William blir hemma, ringde men skolan hade hunnit stänga så skickade ett sms till Williams ena lärare och förklarade läget. JAG hade ju till och med skrivit upp saken i min kalender och ändå glömt! Senildement light typ…
Tur man insåg det på kvällen och inte imorgon utanför skolan…

Hur som helst blir alltså att ha en hemma dag imorgon då, någon med kul tips på aktiviteter att ägna sig åt med en sjuåring?
Nu blir det sängen för mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Switched at birth & Jane by design.

 • 16 februari, 2012 at 16:14
  Permalink

  Har precis börjat kolla på Jane By Design, den verkar lovande än så länge! 😀

  svar: Jag brukar använda den vita ögonskuggan längst in i ögonvrån, bara väldigt lite så man ser lite piggare ut! 🙂
  Ja jag tycker precis som dig, ska bli spännande att se fortsättningen på tisdag!

  Reply
  • 16 februari, 2012 at 17:31
   Permalink

   Jasmine – Visst är den bra 😀 . Sista avsnittet var så kul 😀 .

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: