Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Städa förrådet.

Mitt förråd är det mest pinsamma som finns, det ser verkligen HEMSK ut för den som tar sig ett span där. Jag ljuger inte, värre för ögat att man nog inte få, idag tog jag dom flera av de kartonger jag fått sedan jag började sälja och gick ner och sorterade grejer i dem, fortfarande kartong, på kartong men dock lite mindre kassar i alla fall. Får försöka dela upp det där så kanske man en dag kan gå in där utan att skämmas. Där nere finns ett skötbord, jag funderar stundvis på att göra mig av med det men jag vet inte… Det är smart då jag faktiskt lagt ner grejer i lådorna flyttas skötbordet ut blir det visserligen mer plats men frågan är vart jag ska lägga sakerna jag fyllt det med då. Dessutom vet jag inte om jag ska sälja eller skänka bort det känner mig väldigt kluven så det får stå kvar där det står.

William är hos Björn så jag gör inte ett jota, kul värre liksom.

Nä vem vet det kanske dimper ner världens roligaste förlag för kvällen. Den som lever får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.