Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Liten stund på stan,

Var som sagt ner på stan en sväng idag. Passade på att träffa Lisa och gå på Subway, drack en mer och tog en macka med tonfiskröra. Väldigt intressant, jag hatade tonfisk som barn så för ett par år sedan blev jag jättesugen på tonfiskröra och nu tycker jag det är jättegott. Konstiga smaklökar man har?!

Hur som helst babblade jag och Lisa och kikade runt på stan en sväng. Riktigt kul att gå på stan på söndagar, är knappt något folk och de passar mig utmärkt.

20120219-202858.jpg

 

 

2 Comments

  1. Subway är verkligen dunder gott 🙂 Synd att man aldrig kommer till Karlstad så ofta.
    Förlåt att jag är så värdelös på att kommentera och svara på de. Men jag svarar på de du skriver på min sida då jag numer inte använder så mkt dator. Men jag ska bli bättre 🙂

    Hoppas du haft en bra helg iaf 🙂
    Kraam

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: