Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Att förhålla sig till saker, man inte riktigt är redo för.

Jag har alltid tyckt att kappor påmint enormt om rockar. Rockar får mig att tänka på blottare och därav har jag inte förstått syftet eller meningen med att ens använda sådana plagg tills igår. Jag satt och slöläste veckorevyn och såg en jättefin vårkappa och insåg att den var snygg, nu slits jag mellan två saker 1 – jag har intalat mig själv att de är lite pervovarning eller alternativt ”Ture-Sventon” över saken. 2 – mitt andra intygande har varit att sånt där använder tanter… Så nu om jag ska gå på min känsla är det blottarvarning och tantvarning på mig. Jag vet inte inte hur jag ska förhålla mig till saken…

Denna är från bubbleroom och
är inte den jag såg i VR.
Klicka på bilden för att komma till produkten.

12 Comments

 1. Jag tycker att det är jättefint med en trenchcoat! Bara den inte är för lång liksom 😉

  svar: Jaa det är verkligen bra härligt ute nu 🙂

 2. Men vissa passar så enormt bra i kappor att jag blir arg på dem! Jag skulle se ut som en dvärg i kappor och därför avstår jag pga. den orsaken! 😛

  Men det är sååå snyggt!
  så har du möjligheten kvinna, så köööp!

 3. Ha ha ja jag kan hålla med till viss del. en grå beige rock e en snusk rock enligt mig. Men en annan färg kan vara snyggt!

  Sv: ja de e jätte kul faktiskt att bli lite extra ompysslad varannan dag

 4. En kappa av den där typen, fast beige eller brun ser jag som ”pervo”..
  Annars Älskar jag kappor, vinter/höst har jag enbart kappor, blir för kallt om rumpan annars 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: