Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

William och en iPad

20120311-184844.jpg

Någon är i himlen.

4 Comments

  1. Haha mycket roliga spel på den där kan jag tänka mig! Då har han och roa sig med ett tag.. 🙂

    SV: Nä jag blev riktigt surig faktiskt! Haha, MEN sen fick jag ett par Björn Borg kängor för 55kr som knappt var använda och de kostade ca 1000 som nya, såå jag kände att det var ett lite bättre kap 🙂 hihi åh tack! GLAD 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa