Fy fan vilken dag. Hade rejäl feber i morse och förkylning. Satte mig vid datorn för att ha seminarium trots allt, mitt under seminariet känner jag hur magen börjar kännas märklig fick springa till toaletten mådde sjukt illa, jag skulle redovisa men mitt i mitt så fick jag avbryta det gick bara inte för jag mådde så illa!

Så blev att kurera mig på soffan. Blev en sån där dag när man önskade att man hade bil. För det var långt ifrån kul att gå till Williams skola och hämta honom idag, men man är ju tvungen.

Efteråt så gick jag hem och har kurerat mig.

Såg pretty little liars! Fan vad jag kommer sakna den serien efter nästa vecka när det blir säsongsavslutning samtidigt så börjar ju min andra favorit då; The secret life of the american teenager så det bli ju toppen. Hur som helst var avsnittet idag skitäckligt! Jag tycker dockor är vidriga och hela avsnittet var det massa vidriga dockor med på.
Nä nu ska jag väl sluta babbla.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa