Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Soffhäng

Matkoma har infattat si, köpte en potatisgratäng och fixade lövbiff och en god sallad med beasås, vardagslyx. Vågar inte gå in på Facebook och bloglovin av rädsla att läsa vem A är innan jag hunnit se Pretty little liars. Ska se den klockan 21, sååå ingen får tala om något.

Näst sista vfu- dagen är avklarad och jag och Sandra bjöd på choklad. Imorgon gör jag min sista vfudag ever!

Related Tags:

6 Comments

  1. Underbart, nu är du i princio klar jue!! Vilken känsla. Längtar till densamma, men är ju nästan ett och ett halvt år kvar tills den infinner sig.. Blääh!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa