Ahhhh! Idag är det min sista VFU-vecka! Idag, imorgon och på onsdag sen ingen mer VFU. Det är mitt lilla delmål eller hur man ska säga, mitt lilla WOW jag är snart klar grejs i huvudet. Jag fattar inte riktigt att jag snart är klar med skolan! Känner en piggelin känsla i kroppen. LYCKA!

Jag tänkte försöka ha fest när jag tar min examen, först ska jag väl bjuda släkten men tänkte även gå ut och ta mig en rejäl festkväll i juni när skolan är slut. Jag hoppas flera av mina vänner vill haka på för det känns väl på sin plats att fira, jag tog ju ingen student eftersom jag hade hoppat av gymnasiet då och högskolan Dalarna har ingen examensfest för sina studenter så man får väl fixa en själv. Snart är man klar och snart är man färdig tralla-lala-laaaa!

Jag ska absolut köpa champagne fast det smakar äckel bara för sakens skull. Snart ska här firas!
På tal om firas ska jag och Sandra äta lite middag i veckan och fira att VFUn är över, klart man får fira saker eller hur?! Jag menar finns det verkligen tillfällen värda att inte fira om man känner glädje för dem?

12 kommentarer

  1. Skönt att vet att man snart är klar med skolan, klart att du skall ha champange då. Just bara för sakens skull 🙂

    1. Nett – Verkligen, jag längtar otroligt mycket efter att bli klar och gå vidare med jobb 😀 . Så känns kul med lite champange för lite vill man ju fira :D.

    1. Annika – drömmen om 11 barn – Ska bli grymt skönt. Kommer säkert sakna att plugga senare, men är så less nu. Pluggat i 6,5 år och känner verkligen hur motivationen börjar tryta.

  2. Vad skönt att snart vara klar! 😀

    svar: Haha jaa snart så, är nästan klar med 5:e säsongen, och det finns 7 säsonger, så har drygt två säsonger kvar då 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: