Vilket avsnitt! Perfekt verkligen, A har varit en av de jag hade på misstänkt listan så de kändes faktiskt kul att man inte var helt ute och cyklade. Drygt att behöva vänta tills i höst eller sommar på säsong tre, vill se nu. Pretty Little Liars är absolut en av mina favoritserier. Men nästa vecka börjar The secret life of the american teenager igen och det kommer också bli toppen. Saknar verkligen den serien, känner mig ofta som man hinner bli ”vän” med dom.

Ska snart gå och sova fast det är så tidigt, men är trött. Snart kommer jag kunna ägna mer tid åt att skriva i bloggen igen. Varit för mycket nu med studier och VFU.

8 kommentarer

 1. Jaa jag såg avsnittet av PLL så fort jag vaknade imorse 😀 Jäklar vad mycket det hände på en gång, lite skillnad mot de senaste avsnitten. Dock känns det ändå som att man inte fick så mycket svar. Man fick ju veta vem ”A” är, men det verkar ju som att hon inte är själv? Vem var ”The black swan”? Och vad är det med Jenna, och Melissa? Och Garret blev ju arresterad, det var det ingenting om idag. Hmm.. Hoppas man får mer svar när säsong 3 börjar, haha 🙂

  1. Jasmine – Ja eller hur! Vill verkligen veta vad mer som kommer hända, hörde att den börjar igen i juni! Längtar 😀

   1. Jaa jag längtar också, hoppas det går fort dit haha 😀

    svar: Ja visst var toppen fin! Älskar att den är ganska färgglad, men också svart då jag har lättast för att bara ta på mig något svart 😉

 2. ÅÅååh! Man fick veta vem A är alltså?! 😀 Ohoh
  Jag valde att inte se det igår för att minska abstinens-tiden! 😛 Haha. Men jag tror jag Måste se det idag, blev så jävla nyfiken nu! 🙂

    1. Malle – Jag hade henne på min ”misstänkta lista” redan från första avsnittet. Just för hon varit så ”osynlig”. Längtar tills Juni nu så man får se mer 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa