Blivit utmanad av Ninnie.

* Jag har dödsångest men ändå ett märkligt förhållande till döden, jag kan fråga människor helt okänsligt hur någon dött och tycker att det är det mest naturliga i världen. Jag pratar sällan om min pappas och mina känslor kring att han är död med människor i verkliga livet. Jag kan skriva om saken, men i verkliga livet vet jag att det gör andra människor obekväma så jag diskuterar inte saken, däremot andras död känns som att jag lätt kan snacka om och inte är det minsta obekväm med. Min teori är att jag helt enkelt är så på grund av att jag var ett barn (9 år när pappa dog) och det för mig är mer naturligt att han är död än att han levt.

*Jag är en socialperson men är även otroligt noga med att få vara ifred. Mina vänner vill jag umgås med och gör det gärna, medan nya människor tycker jag är jättejobbigt att umgås med och jag är inte sån som bjuder in någon i mitt liv lättvindigt.

* Jag drömmer saker varje natt, och jag minns alltid vad jag drömt. Mitt liv är otroligt innehållsrikt på natten och jag drömmer ofta att jag ska bli mördad med mera.

*Jag har lätt för att hitta på sagor, och i och med det kan jag “plocka” upp bara genom att se saker. Ett hus kan bli ett slott med en farlig drake i, en kanin kan bli en ensam kanin som söker en vän. När jag väl berättar mina påhittade sagor så stannar världen upp för barn och de sätter sig som små ljus och bara tittar och lyssnar. De riktigt lever sig in i det jag berättar för att sedan fråga mig vad som hände sen. Min livliga fantasi gör också att jag har färdiga “böcker” i huvudet jag skulle vilja skriva. Men som tiden är för knappt för att lägga på.

* Jag har snart nått mina mål, det är således dags att hitta på nya och det skrämmer mig rejält. För jag har allt jag vill ha just nu.

Jag skulle vilja vet 5 nya saker om:

De som vill kan väl bara utmana sig själva?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: