Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

På väg.

20120321-081535.jpg

Nu är vi på väg till Williams skola, sen ska jag till Vfun och min allra sista dag någonsin.

8 Comments

    1. Annika – drömmen om 11 barn – VFU = Verksamhetsförlagd utbildning, en slags praktik man har genom högskola och universitet.

    1. Lotta, mamma till Lucas – Så är det verkligen. En del av mig tycker det är så kul men även tråkigt. Kommer sakna barn och personal. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.