Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Twilight

Twilight med William. Näst sista delen.

20120324-184702.jpg

2 Comments

  1. Härligt med filmmys! Jag och min lillebror såg den filmen på bio i höstas! 🙂

    svar: Ja alltså jag brukar aldrig använda blått, fått för mig att jag inte passar i det. Men får nog ändra på det, är faktiskt snyggt ju! 🙂

    1. Jasmine – Verkligen 🙂 . Den är bättre än jag trodde hehe. Jag trodde nämligen inte Twilight var något för mig. HEHE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.