Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

I can’t go around without a phone. That’s like going around without a brain or shoes.

Det måste vara det klokaste jag hört någon säga i en tv-serier. Hanna ur Pretty Little Liars sa saken och jag kunde inte annat än hålla med. Jag känner mig handikappad utan min iphone, jag är en typisk mobilnörd helt enkelt.

Idag tog jag och William en promenad till Norslund och Rusta tänkte köpa färg men ångrade mig då jag blev osäker på hur nyansen var. Kommit på att jag vill ha ljusgrå färg i min hall, men jag vill inte riskera att den är för mörk jag vill liksom ha den i en grånyans som känns stilren och enkel.

Har även köpt ett tidningsställ via en annons på facebook idag, ett svart som kommer bli så fint på min vägg, ni får se sedan. Generellt väljer jag vitt till hemmet men tänkte att svart passar nog in eftersom svart och vitt är fint tillsammans.

Annars gör jag inte så mycket, ska se once upon a time och ringa mamma men de är väl typ allt.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: