Sitter här med min latte. Jag tvingar i mig saker på morgonen då jag numera verkligen gått in för att gå ner i vikt. Nådde mitt delmål för flera veckor sedan och nyss hade jag gått ner igen. -1 kg vilket betyder att min nuvarande vid kräver 4 kg bort sen är jag nöjd. Undviker att äta speciellt mycket kolhydrater, äter lite grann men inte mycket. Dessutom så går min app under de ”normala” intaget med mat för mig vilket jag egentligen inte förstår jag sparar nämligen runt 250 att äta kalorier varje dag och då är jag inte uppe i fullt av vad jag ska äta. Det är nog bra, ser det som en fördel.

Nu ska jag dricka upp latten, ta en snabbdusch, skynda mig ner med William till skolan, sen ska jag hem och plocka undan och storstäda samt plugga. Ikväll ska jag bege mig ut på en promenad igen tänkte jag, bestiga Lugnet verkar trevligt.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa