Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Projekt hylla.

Målade en sån här hylla vit förut, men då den råkade knäckas av mitt i tu fick jag måla en ny vit igen. Blev egentligen två då jag satte upp en hylla i datarummet också som målades vit även den.

Hyllan köpt på Ikea.

Efter

 

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.