Dark Mode Off / On
Barn i sorg

Ett gammalt fotografi.

Brorsan skickade ytterligare en bild. En bild på min pappa som bebis/småbarn.

Om två veckor har han varit död i 19 år.

8 Comments

    1. Petra – Visst är den gullig 🙂 . Jag var nio år när min pappa dog. Han har varit död längre än han levde i mitt liv eller hur man ska säga.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: