Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Skärtorsdagen 2012.

Har som ni redan vet varit hos frisören idag, blev sjukt nöjd. Eller blev är fel ÄR sjukt nöjd. Efter jag varit och fixat håret drog jag till Williams skola som haft ”den stora påsksmällen”. William var rejält lyrisk när han kom tillbaka, det var så kul för en förälder kom fram och sa att jag var så fin i håret ”ÅH så snyggt”, sen kom Williams lärare och sa samma, blev så glad. Är jättenöjd så är kul att höra att det blev bra från andra då.

Hur som helst vi drog hem och William drog ut och var påskgubbe, han träffade på sin kompis så sen gick de också och var påskgubbar. Varit så sjukt trött idag, blir en relativt tidig kväll ska bara se något avsnitt på ”Make it or break it” är inne på säsong 2 nu, så har en hel del kvar att se, på tal om serien fan vad man önskar man var så där atletisk när man ser den. Rejäla muskler och dom är så viga vilka kroppar. Jag har alltid haft en hemlig dröm om att gå på balett eller kunna göra såna där konster vara så där rejält vig och kunna använda min kropp. Jag höll alltid på att hjula som barn, stå på händer försöka gå på händer. Jag kan faktiskt stå på tårna (bokstavligen), något jag tycker är rätt kul att kunna och som jag tränat upp mig själv till. Jag tror att just dans skulle vara den enda sport som jag verkligen skulle fastna för, jag har provat gym och det var verkligen inte min grej, men dans det verkar så kul!

Hur som helst, tänkte visa en bild på William i morse.
Han är förövrigt ute och campar; Mamma vi ska campa, man behöver en jacka och godispåse och ett skohorn för att campa fick jag veta.
Lite förvirrat undrar jag varför mitt skohorn ska med, men jag väljer att inte spekulera för intensivt i saken. Jag kan ju ha oturen att hamna i samma dilemma som Bart och Earnie i Sesam Street och de vill man ju inte.

 

10 Comments

  1. Vad fin han är! Jag älskar ansiktsmålningar och min erfarenhet är att såväl barn som vuxna gillar ansiktsmålningar. (I de flesta fall). Jag köpt hem en bok om ansiktsmålningar (flera år sedan) och färg och haft mycket roligt med detta. Kram//Mia

  2. Kul att du är nöjd! Tycker också det vart fint 🙂 Ser verkligen ”uppiffat” till i jämförelse med innan 🙂 Längtar tills mitt hår får lite längd så jag också kan göra sådär roliga saker!

    Sv: Förstår dig! Känner likadant för min PM jag ska skriva nu/snart, på Engelska dessutom.. :S Men ett tips om du inte känner du kan skriva, så försök läsa något på ämnet, kanske hittar du inspiration då 🙂

    1. malle – Känner mig mer ”hemma” i håret nu. Jag provade ljusa upp det men det är inte riktigt jag. Detta är mer jag :).

  3. Hah vilken söt liten påskgubbe! 😀 Åh, det var så himla roligt att gå påskkärring… Jag bor ute på landet så jag och min bästis gick alltid, vi var ute i flera timmar.. Och OJ vad mycket godis vi fick, det var helt sjukt! Pengar också.. Haha vi blev typ rika. Hoppas att han hade det roligt och att ni får en fin påskhelg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d