Dark Mode Off / On
Smink & hår

Före och efter.

Före

Efter!

12 Comments

  1. Men vad snyggt det blev! 😀 Påminner mig om att jag verkligen måste boka frisörtid, mitt hår har blivit alldeles för långt…

    svar: Haha jaa när man väl är inne i en bok så är det omöjligt att sluta. Men det är så himla härligt att hitta en bok man verkligen fastnar i. Och faktiskt så tycker jag mer om böcker än om tv-serier, och det säger en hel del med tanke på vilken tvserie-nörd jag är 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: