Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 01 – Mitt fullständiga namn

Sara Madeleine .

Mitt efternamn håller jag för mig själv dock, känns inte som något jag vill berätta för allt och alla. Visst det går att ta reda på men det är ju lite galen varning på sånt.

 

4 Comments

  1. God morgon =) Jag skriver mitt efternamn… jag menar bara kolla facebook eller nått enkelt. =) Bryr mig inte om sånt, inte för nån vill veta av mig på så sätt i alla fall haha. Ha en bra dag. kram

    1. jessica – Jag känner mest att just den delen vill ja ha privat. Helst hade jag inte haft de på FB. Fast spelar ingen roll egentligen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.