Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker Hemma hos mig Loppis & second hand

Fyndat.

Drog som sagt ner på stan, drog på biblioteket och lånade en bok för matematikkursen och William lånade en Sunebok. Vi gick till vidare till american take away och åt lite pizza. Jag åt 3 bitar från buffen så kändes ju prisvärt S. William åt en hel barnpizza så tror han var rätt hungrig. Gick ner på myrorna, hade inga större tankar att hitta något tills jag ser den ”Eddie hittar guld” jag bara VAD?! Jag har letat efter den boken i ungefär ett år, men då den legat på runt 200 på tradera och sedan frakt har de känts värdelöst att köpa den. På myrorna kostade den 25:- och den ser helt ny ut! Jag köpte den utan att blinka, dock gjorde hon i kassan något fel så jag fick den för 20:- men inte mig emot S.

Efteråt gick vi in på Kuckelikana, jag hade 20% på hela köpet där. Tänkte först inte köpa något tills jag såg en jättefint skrin att ha tepåsar i. Den kostade 130:- men med tjugo procent blev den ju lite billigare. Fanns en det stod te på också, men jag gillade denna mer. Kändes som den passade bättre in i mitt hem.

William drog till sin kompis direkt när vi kom hem, och nyss kom han innanför dörren igen. Själv är jag sugen på att ge mig ut i solen igen. Bäst att passa på när solen väl lyser!

Lovely!

Loppisfynd.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.