Bloggfix.

Min lillasyster ville ha lite hjälp med sin blogg så fixade i ordning som hon ville ha den. Känns kul när man gör något som någon annan vill och får till det precis så som de önskar. Min lillasyster hittar ni här.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Bloggfix.

  • 13 april, 2012 at 23:30
    Permalink

    Vilken vacker lillasyster du har och jag gillar blogg-designen! Sött! =) <3

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: