Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Tweenieåldern

Vänner.

Lisa ringde och frågade om jag ville ta en fika och jag var helt klart på. Så kul att träffas, Lisa fick dock komma hit eftersom William var hos sin kompis (vår granne) och Björn skulle hämta William sent idag, då Björn jobbade över. Så jag och Lisa drack kaffe och snackade, sedan när Björn kom åkte vi till max och åt mat och drog tillbaka hit efteråt och snackade och skrattade. Blir alltid så glad när jag träffar Lisa, vi är otroligt lika på många sätt och vis.

Annars har dagen varit lugn, blir väl ännu lugnare imorgon eftersom William är hos Björn nu i helgen. Tråkhelg, hatar att inte ha William hemma. Klockan är redan elva så jag ska bege mig mot sängen förhoppningsvis finns det något kul att blogga om imorgon!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: