12 kommentarer

 1. Tror jag kommer över till dig och äter “gubbar” 🙂

  Ha det gott <3

  Och ja… namn är verkligen något som kan ändra 🙂 Man tänker att OJ det här vill jag ha.. men sen så känns det ändå fel?? 🙂

  Kram

 2. Gud så gott! Köpte jordgubbar idag, hoppas de är goda!
  SV. ja det är skönt att rensa, i alla fall när man är klar. men när jag var mitt uppe i det och allt vara bara totalt kaos, då tänker man ju typ “herregudhurblevdetsåhääär?” och sen nu efteråt vet jag inte var jag ska göra av allt.. har lagt det i påsar och ställt i lekstugan, haha. i väntan på bättre idéer typ. blir nog tradera, när jag orkar. heheh. trevlig helg!

 3. Funderar också på att köpa en Tassimo. Dricker inte kaffe så ofta, kanske nån gång i månaden och det är ju ovärt att brygga kaffe hemma då, men med en sån kanske man skulle dricka oftare eftersom man kan göra latte osv.. Är du nöjd med din?

  1. Sarah – Jag älskar min Tassimo jag dricker inte mer en typ 1 kopp kaffe per dag (om ens det) och då känns de ju precis som du skriver onödigt med en hel bryggare. Tassimon är ju skitbra just för sånt, sen är det så mycket godare men latte en vanligt kaffe så, tycker absolut du ska köpa en 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: