Just nu saknar jag tiden innan jag började skriva ett akademiskt examensarbete. Jag är grymt less på uppsatsen just nu, jag finner ingen ro i kroppen och jag riktigt plågas av att skriva skiten. Skriver några rader, surar och suckar och skriver några rader till. Jag tillhör verkligen inte alls den där kvoten akademiker som tycker att uppsatsskrivning är kul, tvärtom jag upplever att det suger…

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: