Det händer massa saker just nu, runt omkring mig och det går så fort. Är kallad på intervju till en skola i Borlänge på onsdag, det skulle vara en dröm att få den tjänsten. Blir att hålla mina tummar hårt och önska massor efter onsdagen att man skulle ha lite tur. Jag vågar dock inte hoppas, hoppas man för mycket brukar man bli besviken men det är tillåtet att drömma.

På tal om drömmar har många konstiga minnen färdats i mitt liv på sista tiden, jag kom och tänka på en gammal intervju jag hade som nittonåring fick dock inte tjänsten så trodde inte det var något, samma dag som jag flyttade till Falun ringde dom och frågade om jag ville jobba men då hade jag ju ändå flyttat. Märkligt att jag ens kom ihåg det för den saken haft flytt mitt minne för att dimpa ner, samtidigt som jag tänkte på det ringde telefonen, när jag såg att det var ett Borlänge- nummer tänkte jag snabbt “kanske är det en intervju?” , tänkte det mer med glimten i ögat tills jag insåg att det faktiskt var en rektor som ringde. Åh, vad jag önskar mig den här tjänsten, men det gör säkert många fler än mig.

William drog just ut med sin kompis, Björn skulle bli sen idag då han skulle visa sin nya bil för en kompis samt visa chevan han eventuellt skulle sälja.

Nä om man skulle fortsätta drömma om jobb kanske. HEHE

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: