Blev bokad på ett förskole- jobb på Galgberget imorgon 9-13, skönt att jobba lite men även att få pengar sen i Juni.
Funderar på att gå till Galgberget imorgon bitti faktiskt, då jag börjar 9.00 borde man ju hinna till jobbet om man lämnar William vid 8.00 jag menar det kan knappast ta så lång tid att gå dit egentligen, från Jysk borde de max ta 20 minuter och det tar kanske 10-15 mellan Williams skola och Jysk. Men jag blir alltid väldigt fundersam när det gäller promenader, är ändå inte helt hundra att det går lika fort som man beräknat. Jag känner dock att det skulle vara ganska skönt att gå till jobbet, för även om det bara kostar 25 kr att åka inne i stan känns det inte som jag vill använda allt för mycket pengar just nu när jag sparar för sommaren. Sedan blir det 80 kronor på onsdag när jag ska åka tur- och retur Falun – Borlänge.

Såg säsongens sista Once Upon a Time nyss, VILKET fint avsnitt. Jag blev sentimental och grät lite, nu hoppas jag att det blir en ny säsong för det var VÄLDIGT många lösa trådar!

Nä lika bra att sluta fundera i det där, ska bege mig till sängen nu.

Sov så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.