Nä sovmorgon tycks försvunnit ur mitt sömnmönster sedan en tid tillbaka, jag har försökt men jag vaknar senast kvart i sex varje morgon. Om man hade en aning om varför?!

William har sovit hos Björn, och jag umgicks med min bror igår, såg lite på vänner ihop och snackade och hade det allmänt trevligt. Alltid kul med sällskap, annars har det varit lugnt. Ska träffa min lärare klockan 10.00 så jag tänkte försöka ta mig till duschen någon gång, just nu känns det halvt långsökt eftersom jag av någon underlig anledning tycks sega på den biten.

Blir kanske en lite vända på stan idag, anledningen är helt enkelt att tycks lida av: jag gör det senare syndromet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: