Förutom mitt examensarbete läser jag 7,5 hp matematik från högskolan i Gävle, detta gjorde att jag idag har råpluggat matematik så jag nu börjar känna mig lite smått lättad över att jag endast har tentan kvar som läggs ut på söndag. Andas ut något, min bror kommer hit senare idag, William tog nämligen en pappa – son dag idag och jag har skittråkigt fast det blev en effektiv dag trots allt. Börjar följa serien Suburgatory lite halvhumor men ändå inte, absolut sevärd än så länge tänkte förska mig på ett avsnitt nu. Den är inte humor i stil med vänner och sånt utan mer en tjej som blir tvingad att flytta med sin pappa från Manhattan till Suburgatory som då är en riktig småstad med hispiga mödrar. Svårt att förklara men finns intresset tycker jag ni ska passa på att se den. Blir väl Revenge ikväll också undra om det snart är säsongs avslutning på den serien?

Nä ska sluta tråka ut er med detta!

2 kommentarer

  1. Jag skulle verkligen vilja läsa matte! 🙂 Det är så roligt och jag saknar det haha.

    Låter som en bra serie, var tittar du på den?

    1. COrnelia – Hehe jag hatar matematik egentligen men är tvungen att läsa det för att få examen. Den är riktigt bra faktiskt 😀 . Jag kikar genom nätet :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: