Jag blev ju oberoende partylite- säljare för ett tag sedan. Dock får jag inte ihop några kunder, jag funderar därmed på att sluta sälja, eller sälja?! Jag har ju inte ens haft någon visning ännu. Dom jag skulle ha visning hos har ångrat sig och så, mina vänner är ju i stort studenter så det är ju inte direkt personer med stora kassor. Funderar lite hur man ska göra, kanske är lika bra att hoppa av saken, hade ju varit kul om man fått haft en visning i alla fall. Jag har lagt ut kataloger på lite arbetsplatser och försökt uppmuntra folk att ha visning men ingen nappar så jag misstänker att jag får ge upp, om det inte är någon som är intresserad av att köpa eller ha visning av er läsare del vill säga? Är det så att ni bor en bit bort kan vi diskutera saken, skulle ju vara kul att i alla fall få prova sälja en gång eller så.

10 kommentarer

  1. Svårt det där, jag har varit säljare till det mesta och är det än idag. Idag är det dock bara mina fasta kunder, har inte orken att leta upp nya 😉

    1. Linn – Hehe förstår det, ni är ju mitt i husrenovering och flytt 🙂 . Ska bli spännande att hälsa på er senare (om vi får?) 🙂

  2. Tråkigt om du verkligen vill & det inte finns ngn som kan tänkas ha ett party nära dig. Men det finns säkert så många säljare redan så det är svårt att få till några visningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa