Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Lärarprogrammet

Varför tar alltid alkoholister alla parkbänkar? – och visst fan är de sommar.

Fick sluta 30 min tidigare. Befinner mig i Norslund och väntar Björn. Varit ute hela dagen så känner mig svettig och blä:ig!

Så till rubriken, flera gånger idag har barnen sagt ”visst är det sommar” i min mening är de sommar nu, inte fan är det vår! Träden är gröna, värmen är som en dag i Juli och Maj är slut om bara några dagar. Någon vår har vi inte haft i år, det gick från vinter/höst till sommar. Dock tycks jag vara ensam om den åsikten för alla skriver ”våren är här?!” öh? Vår för mig är när isen släpper från sjön och de ligger lite små pölar med vatten och man ser de första tussilagosarna inte är det i denna hetta.

Min andra tanke var på grund av att jag sökte efter en parkbänk! Alla var upptagna av alkisar! Men jag antar att även dom behöver någonstans att placera arslet. Nu blir väl någon moralistisk bitter människa arg för mina hemska tankar om alkoholister, ska inte dom få sitta vart dom vill med mera? För er information så upprör det mig inte, jag har bara gjort en observering av saken.

20120524-154812.jpg

6 Comments

  1. Ja de är lustigt, kanske trötta i benen haha
    En dag i taget haha

    Hej jag heter Kaffehörnan hej Kaffehörnan
    Jag dricker aldrig men får jag vara med ändå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.