Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Att placera rumpan på en bänk

20120524-083638.jpg

Såg precis att jag kom 20 min förtidigt till jobbet, tänker inte låta kommunen ha mig jobbande 20 minuter tidigare så placerade röven i solen på en bänk. Inget illa mot kommunen men det är inte så att jag vill sponsra med 20 min av mitt utan betalt.

Misstänker att William är allergisk, funderingarna går runt på gräs. Han hade samma hosta som jag har vid astma så kändes vemodigt att lämna honom. Vet hur snabbt astma slår till, framför allt utan medicin. Men då jag inte vet är det svårt att göra något, sa till personalen att vara observanta och att ringa om William visar minsta tecken. Hönsmamma deluxe men hellre de ön obrydd. Klockan är nu 20 i, så om cirkus 19 min börjar jag. Ska passa på att njuta av fågelkvitter tills dess.
Har gått hit tog 30 min i rask takt. Jag bara älskar sommaren och promenader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: