Sommar, sommar, sommar!

Värmen är helt underbar, jag hade tänkt gå upp tidigt idag och bege mig ut på en promenad. Istället sov jag! Var aningen chockad när jag vaknade och insåg att min deadline för att kliva upp redan passerat så jag låg kvar och bara myste i sängen istället. Har nyss duschat och tänkte bege mig bort mot maxi för att handla lite att ha till frukost, igår kväll var det en lidelse att befinna sig där… Löning och värme tycks plocka fram de värsta handlarna!

William är hos Björn, eller egentligen hos Björns pappa. Björn jobbar idag… Är grymt sugen på att dricka en öl ikväll, typ gå ner på en krog och bara sitta där en stund gärna med utomhus servering men vet inte.

Glad solig dag på er!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Sommar, sommar, sommar!

 • 26 maj, 2012 at 19:01
  Permalink

  Ja det är så härligt men tyvärr är man fast med massa plugg och jag hoppas inte att det blir som förra året att det sen va lite sådär (iaf här) när man väl var ledig

  Reply
  • 30 maj, 2012 at 20:25
   Permalink

   Nightflies – Nu är det mycket studier, brukar ju alltid vara det så här på sluttampen av terminen 🙂 . Så förstår dig!

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: