Räkningar betalda, sjukt barn och handledarångest.

En rubrik som förklarar min förmiddag helt och hållet.
Betalade alla räkningar jag hade, kändes så grymt skönt. Känns skönt att se räkningarna som ett avklarat kapitel…
William har hostat och rosslat hela dagen, det piper när han andas och han har ropat på mig flera gånger och gråtit i natt. Jag ringde skolan så han fick vara hemma idag och vila upp sig, jag tycker det är viktigt att se på allmäntillståndet hos ett barn, att släpa i väg någon till skolan som inte upplevs som frisk känns inte okej i magen för mig.

Sedan till det sista då, handledarångest… Jag har rejäl ångest över den här träffen vi ska ha klockan 13.00 så jobbigt, tänk om jag tänkt fel, tänk om jag får göra om massor. Jag är aldrig nöjd och då läggs stor del i mitt liv på att tänka att det nog är skitdåligt. Men sådan är jag, nu ska jag duscha!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Räkningar betalda, sjukt barn och handledarångest.

 • 25 maj, 2012 at 09:32
  Permalink

  Sluta ställa för höga krav på dig själv! Tänk på allt jobb du har lagt ned och fokusera på att det här är DIN tolkning av arbetsinstruktionerna. Handledarna har alltid andra tankar, eftersom de är andra människor. Se det handledaren säger som tips. 🙂

  Reply
  • 30 maj, 2012 at 20:29
   Permalink

   Mato – Jag får försöka med det :), är dock en rejäl pressare när det gäller mig själv och har svårt att se “bra” saker 🙂

   Reply
 • 25 maj, 2012 at 09:40
  Permalink

  Helt riktigt imho, allmäntillståndet som avgör, ja och om man smittar förstås.. Men tycker det går åt båda hållen, är man sjuk men mår Bra och inte smittar så Kan man fara till skolan 😛 (inte så jag skulle tvinga T men, så resonerar jag kring mig själv)

  Se det positiva i handledningen. Är du helt ute och cyklar så är det ju redan gjort. Det som nu kan hända då är ju att du blir upplyst om det, och således kan göra bättre! 🙂

  Reply
  • 30 maj, 2012 at 20:29
   Permalink

   malle – Just nu William han ha något som inte riktigt släpper, ena dagen är han frisk för att vara dålig den andra :/

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: