Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Tatuering.

Tog bilder på min Älva igår. Tror jag gjorde den i April 2010 . Valet av en Älva kom sig av att jag så länge jag kan minnas tyck om Älvor. Jag är lite av en fantasy-nörd och då kändes Älvor ganska okej i konceptet. Jag valde dessutom att låta han som tatuerade mig ha fria händer, den är alltså helt designad av honom. Jag ville inte ha någon ur en tidning eller liknade utan något som var helt mitt.

Jag gillar inte min kropp, men tänkte visa vart den sitter så. Kanske raderar bilden sen får se vad mitt psyke tycker.

Älvan

Placering

10 Comments

    1. Jessica – Det var och är den enda jag har, men jag tyckte faktiskt inte det gjorde ont. Jag trodde ju det, var skiträdd men sen det kändes som att bli kliad på ryggen typ. Jag höll på att somna flera gånger medan den gjordes :-p.

    1. Camilla 31 år & blivande 9 barnsmamma – Tack 😀 . Hehe, jag vet inte om jag är knäpp men jag tyckte det var skönt att tatuera sig kändes som att bli kliad på ryggen typ :-p.
      Fast jag kanske har hög smärtgräns? Enda gången jag tyckt något gjort riktigt ont var när jag fick blodproppen, fy helvete vad de värkte när läkaren tryckte under foten (minns det ännu). Annars har jag överlevt det mesta i smärt väg och föda barn ska ju vara värst 😉 . Jag tyckte dock blodpropp var värre.
      Vad jag hört spelar inte bristningar någon roll 🙂 . Så tatuera du bara 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: