Är du över 20?

Klev just på bussen, la fram Nina pengar och fick frågan om jag var över 20. Det gjorde min dag, jag är 28 men får fortfarande ofta förfrågan om att åka på halv eller helbiljett. Sånt gillas!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Är du över 20?

  • 2 juni, 2012 at 11:12
   Permalink

   KackMarie – Sånt där som gör ens dag lite gladare 😉

   Reply
 • 1 juni, 2012 at 21:44
  Permalink

  Fasen vad skönt det måste vara. =) Jag har sån åldersnoja så sånt skulle jag också vilja höra..:-)

  Reply
  • 2 juni, 2012 at 11:11
   Permalink

   Sarah – Hehe jag blev nöjd 😀 . gjorde min dag faktiskt 😉 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: