Skolan ringde och berättade att William hade legat på soffan utanför klassrummet en hel lektion för han mådde så dåligt. Jag gick och hämtade honom, han var nu varm och tycks ha feber. Just nu ligger han och sover (igen). Så jag sitter här och förbrukar min tid. Alltid jobbigt att vara sjuk, oavsett ålder och sjukdom. Även om William då är den positiva typen av människa, men man minns ju hur det var att vara sjuk som barn. Inte det minsta roligt.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: