Inlägget är ett samarbete.

Många använder sig av smslån jag har aldrig gillat lån och skulle personligen aldrig våga mig på att ta något. Jag är rädd för att bli fast i skulder men har ju förstått att andra tar sådana lån ibland. Jag antar att många väljer sidor billigasmslån för att får pengar snabbt och utan krångel. Det verkar ju som att många väljer den lätta vägen när pengarna krisar, där det med lätthet skulle vara enkelt att få ett lån för att ha roligt med, den där tröjan man vill ha går så lätt att köpa om man bara får ett lån, eller de där byxorna. Frågan är ju om det är värt det dock? Vad man sett på tv så verkar det ju vara relativt vanligt att bli skuldsatt också. Jag skulle aldrig våga mig på sådana sidor, även om sidan är enkel och smidig vet man ju aldrig hur kul det bli sen när dom där byxorna för 500 stannar på en summa på 5000 för att räntan ökar och man inte har så mycket pengar att betala med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: